paket

Visa din omtanke med ett paket

Visa din omtanke med ett paket

Det är nu, i dessa tuffa och utmanande tider, som de små handlingarna faktiskt kan göra stor skillnad. För ibland räcker det med en gest för att göra någon annans dag märkbart mycket positivare. Det är därför som det är nu vi ska höra av oss till gamla vänner och skicka ett paket till någon som verkligen betyder mycket för dig.

För genom dessa till synes enkla saker så visar vi andra människor att vi fortfarande bryr oss om dem, att de finns med i våra tankar och i våra hjärtan. I dessa pandemiska tider betyder sådant mycket. Speciellt om man tillhör den delen av befolkningen som sitter mer eller mindre isolerad i sina hem, utan möjlighet att röra på sig på samma sätt som tidigare.

Det är bara att tänka sig själv hur mycket glädje det skänker när någon som man inte har hart av på länge faktiskt ringer. Numera sker ju all kommunikation genom skrivna meddelanden. Ännu fattigare är det när vi bara bekräftar varandras existens genom att klicka på en gilla-knapp eller ett hjärta.
Detta minimum av interaktion kommer aldrig att vara likvärdigt med att faktiskt höra av sig till folk. Tvärtom så är det lätt hänt att vi glider ifrån varandra om vi likställer gilla-knappar med ett samtal eller att faktiskt träffas.

Så tänk nu lite extra på om det är någon som du borde höra av dig till. Ofta så brukar det vara den första personen som dyker upp i tankarna. 
Nu när du vet vem det är så är det bara att skrida till verket. Skriv ett brev. Eller gör ett pyssel och väg dina alternativ på Paket.se. Varför vänta med att skänka glädje när det inte kräver så mycket av dig? 
För du vet ju att sådant här sprider ringar på vattnet. Snart är det kanske du som får en gåva på posten.