lufttryck sexleksaker

Sexleksaker med lufttryck ger kvinnor njutning

Sexleksaker med lufttryck ger kvinnor njutning

editorial

Tänk att det skulle behövas en äldre man i en liten katolsk by i Tyskland. Han funderade över förutsättningarna för kvinnors sexuella tillfredsställelse. Att en kvinna inte behöver en penis eller ens direkt beröring mot klitoris för att få orgasm. Det var denne man som uppfann sexleksaker med lufttryck. 

Undersökningar har visat att 25% av världens kvinnor har svårt att få orgasm. Vid sex med andra personer är det så många faktorer som spelar in att det kan vara svårt att koppla av tillräckligt för att få orgasm. Traditionella sexleksaker för kvinnor är inte heller alltid så behagliga. Det kan vara svårt att lära sig att använda dem och de kan ge skav. 

 

Kvinnlig onani har varit helt tabu i långa tider

Nuförtiden vet man att det går att uppnå många fördelar med att tillfredsställa sig själv. I samband med njutningen frigörs till exempel hormoner som oxytocin och serotonin. Onani kan vara ett sätt att koppla av, varva ner och känna sig mindre stressad. Att onanera vid läggdags kan också underlätta insomning eftersom serotoninet hjälper oss att slappna av. Blodflödet till underlivet ökar också vilket är bra för att hålla slemhinnorna spänstiga. 

En sexleksak som arbetar med lufttryck är helt unik i sin funktion. Den liknar inte alls de traditionella sexleksaker för kvinnor som tidigare funnits. Den rör inte vid klitoris direkt utan skapar vibration genom ett försiktigt pulserande lufttryck.

 

lufttryck sexleksaker

 

Grytan kokar över

Många kvinnor vittnar om vilken njutning de får av denna lilla apparat. Någon har liknat det vid en gryta med vatten på uppvärmning. Det börjar sakta att sjuda, för att sedan bli mer och mer intensivt ända tills det kokar över. 

Blir du inte nyfiken på vad det finns för leksaker? Surfa in på https://lustkarlek.se/sexleksaker/lufttryck/ redan idag och köp en leksak till dig själv eller någon du bryr dig om.