symboletiketter

Märk upp rätt och säkert

Märk upp rätt och säkert

Symboletiketter är ett perfekt sätt att märka upp gods och kartonger. Det behöver inte heller vara för att frakta gods utan kan vara bra att använda vid exempelvis flytt eller helt enkelt för att markera vissa egenskaper. Kartonger med ömtåliga prylar så som porslin och prydnadsföremål kan märkas upp så man inte glömmer att det är just ömtåliga saker i kartongerna. Idag finns det dessutom möjlighet att välja motiv och trycka upp sina symboletiketter med precis de motiv man önskar enligt personlig smak. Symboletiketter har såklart fler användningsområden.

 

Symboletiketter för andra ändamål

Symboletiketter används inte bara för att märka kartonger eller gods. Det kan vara för att markera böcker på bibliotek så man får en uppfattning direkt om vilka genrer de befinner sig inom. Det blir som en vägledning och gör det smidigt när man ska leta rätt på böcker inom kategori för barn eller hitta någon spännande deckare på ett snabbt sätt. För den som har många böcker hemma kan det också vara lite kul att märka upp dem. Inte för att det är lika många som på ett bibliotek, fast visst en del har nästan bibliotek hemma.

 

 

Oreda i förrådet?

Den som har ett större förråd eller garage vet hur lätt det är att samla på sig prylar och stapla kartonger på varandra. Vissa kartonger ska man absolut inte vända på fel håll och andra kanske man vill märka upp lite extra. Visst går det att skriva på kartonger men att beställa symboletiketter med pilar upp eller ned kan vara ett smidigt sätt att direkt se vilket håll kartongen ska stå på. Man kan också märka upp barnens kartonger med egna etiketter så man vet vems prylar är i vilken kartong. Utbudet och möjligheten att designa sina egna motiv blir allt fler på marknaden och dessutom kan det vara en kul present.