Happi klänning

Färg och flärd för alla som gillar roligt mode

Färg och flärd för alla som gillar roligt mode

Lek med kulörer, snitt och mönster tillsammans med Happi. Den som vill njuta av livet och ha kläder som gör vardagen ljusare och festen roligare ska titta närmare på detta nya skandinaviska modemärke. Happi finns idag i cirka 140 svenska butiker runt om i landet och i flera olika butiker på nätet. I utbudet finns till exempel tunikor, cardigans och toppar. Men kanske är det klänningarna som står för de starkaste korten i kollektionen. Målet är att skapa plagg som passar den skandinaviska tjejen med både snitt, färger och material för att alltid erbjuda en look som känns fräsch och tilltalande.

 

Sätt färg på tillvaron med rätt snitt

Trendspanarna och framför allt de stora modehusen i Paris lyfter vackra färger och stora mönster som det senaste. Framför allt naturens skönhet i form av blommor, palmblad och klara färger finns i flera av de riktigt stora modehusens kollektioner. Dessutom fortsätter den prickiga trenden att utvecklas och dyker upp både i klänningar, byxor och tröjor. Klänningar finns i olika utföranden, men en trend är fortfarande den söta, nätta klänningen med puffärm som sedan bryts av med ett par rejäla kängor eller en kantig väska. En av vårens färger är chockrosa och neonfärger fortsätter vara det senaste. 

 

 

Ge dig själv ett roligt modeår

Investera i mode som är enkelt, roligt och lätt att variera. En Happi klänning kan lätt förändras med hjälp av accessoarer och snabbt ger en gammal favorit ett nytt uttryck. Ta hjälp av en fräck väska, roliga skor eller snyggt skärp; även örhängen, halsband och armband kan ge en ny känsla och göra att ett plagg alltid känns intressant. Hos Happi kan du hitta många möjligheter att både variera olika outfits, snitt och material. Besök https://www.bekasonline.se/sv/articles/6/dam?brand=13 för att hitta massor av fantastiska förslag på hur du kan utöka din garderob.