Happi klänning

Att handla kläder online

Att handla kläder online

Hur tänker du när du shoppar? Gör du väl genomtänkta och smarta val som bygger på befintlig garderob och olika möjligheter att kombinera? Eller spontanshoppar du det som attraherar? Oavsett vilken typ av shoppare du är så är det enkelt att shoppa kläder online. Låt säga att du är ute efter en klänning från Happi.

Naturligtvis googlar du bara och får träff på både olika stora utbud och olika priser. Var du väljer att handla beror på en mängd olika faktorer. Känns onlinebutiken trygg? Har de fler saker du vill köpa och vad kostar frakten?

Snyggaste plagget till allt

Söker du efter en Happi klänning så har du naturligtvis koll på märket sedan tidigare. En klänning från Happi kan vara ett av de bästa köpen du någonsin gör. De är både snygga på jobbet och till kvällens middagar och fester. Beroende på hur du kombinerar med accessoarer, byxor eller strumpbyxor och till vilka skor.

På sommaren vill du troligen bära din klänning enkelt med bara ben och ett par ballerina. På jobbet åker stiliga strumpbyxor och ett par klackar på. När du går på middag adderar du enkelt glittriga accessoarer och kanske ett par glansigare strumpbyxor.

 

 

Kombinera i garderoben

Så när du sitter med en onlineshop framför dig. TA en funderare på befintligt innehåll i din garderob. Vilka färger har du och vilka material. Välj en Happiklänning som passar till dessa olika kombinationer. Väljer du en kortare klänning, typ tunika kan du ju även matcha med ett par snygga jeans.

Kläder från Happi är just happy d.v.s. glada och har ofta färgglada mönster. Vilken typ av mönster gillar du? Ska det vara stora eller små detaljer? Ska det helst vara blommor eller mer abstrakt? Tänker du dig ett plagg med ljus eller mörk bakgrund i sitt mönster? Vad matchar din befintliga garderob och stil?