Sockervax

Allt detta oönskade hår

Allt detta oönskade hår

Hår är någonting som vi har en slags hat-kärlek till. Det finns nästan överallt på kroppen i olika kulörer, tjocklek och längd. Många av oss låter gärna håret på huvudet sitta där det sitter, men allt annat oönskat hår använder vi gärna olika produkter för att bli kvitt med. Det snabbaste sättet att bli av med hår är att raka sig. Det är också det mest fördelaktiga för plånboken. Men det är inte speciellt fördelaktigt när det gäller vår värdefulla tid. Håren växer snabbt ut igen och så får vi börja om. Det hår som växer ut brukar även kännas hårt och stickigt. 

 

Vaxning håller hår borta längre

Många är de som använder sig av vaxning för att eliminera hårväxten på framför allt benen. Det svider till en kort stund och kostar lite mer, men det håller håren borta mycket längre än vid rakning eller om man använder hårborttagningskrämer. Vaxning kan du göra själv hemma eller får hjälp med på en salong. Det finns flera olika sorters vax av olika märken att använda sig av då håren ska väck. Sockervax är till exempel en produkt som blir allt mer populär då det är en naturprodukt. 

 

 

Ekologiskt sockervax

Vi blir mer och mer miljömedvetna idag och väljer gärna det naturliga framför det kemiska. Men vill man ta steget ännu längre ska man se sig om efter ett ekologiskt sockervax. För att vaxet ska bli ekologiskt krävs det att grödorna är ekologiskt odlade och du är som användare med och skapar en renare jord. På det sättet får du heller inte i dig några gifter utan får rena produkter från rena källor på din hud. Om du vill veta mer om ekologiskt sockervax kan du gå in på http://www.bodyfashion.se/. Där finns bra information om produkten och möjlighet att själv utbilda dig till sockervaxterapeut.