Jotun

Jotun Lady: En ikonisk serie av inomhusfärger

Jotun Lady: En ikonisk serie av inomhusfärger

editorial

Jotun Lady är en ikonisk serie inomhusfärger som har revolutionerat hur vi ser på väggfärg och inredning. Utvecklad av det norska företaget Jotun, har Lady-serien blivit synonymt med kvalitet, innovation och trendsättande färgval för hemmet.

En färg för varje rum

Lady-serien erbjuder ett brett spektrum av produkter anpassade för olika behov och ytor i hemmet. Från den klassiska väggfärgen till specialprodukter för tak, snickerier och våtrum, finns det en Lady-färg för varje tänkbart inredningsprojekt. Detta gör det enkelt för konsumenter att hitta rätt produkt för varje specifikt behov, utan att kompromissa med kvalitet eller estetik.

Överlägsen täckförmåga

En av de mest framträdande egenskaperna hos Jotun Lady är dess exceptionella täckförmåga. Alla Lady-produkter kommer med en täckgaranti på två strykningar, vilket gör det enkelt att planera målningsprojekt och beräkna färgåtgången. Denna höga täckförmåga sparar inte bara tid och arbete, utan resulterar också i en jämnare och mer professionell finish.

Innovativ produktutveckling

Jotun fortsätter att driva innovation inom färgindustrin, och Lady-serien är inget undantag. Ett utmärkt exempel på detta är LADY Pure Color, en supermatt väggfärg som ger en helt reflektionsfri yta. Denna unika egenskap framhäver kulörerna på ett särskilt sätt, vilket ger en mjukare och mer dämpad färgupplevelse. Trots den matta ytan är LADY Pure Color både slitstark och lätt att rengöra, en kombination som är ovanlig för matta väggfärger.

Jotun

Miljömedvetenhet

I linje med den växande efterfrågan på miljövänliga produkter har Jotun tagit betydande steg för att minska Lady-seriens miljöpåverkan. Många av produkterna i serien är miljömärkta, och företaget arbetar kontinuerligt med att förbättra sina förpackningar. Till exempel består det nya emballaget för LADY Pure Color av upp till 60 procent återvunnen plast, och plastburken (utan handtaget) är 100 procent återvinningsbar.

Expertis inom kulör

Jotun är känt för sin expertis inom kulörer, och detta återspeglas tydligt i Lady-serien. Företaget släpper regelbundet nya, inspirerande färgkartor med noggrant utvalda kulörer. Dessa färgkartor är inte bara ett verktyg för att välja färg, utan fungerar också som en guide till aktuella inredningstrender och stilar.För att underlätta kulörvalet ytterligare har Jotun utvecklat Kulörcenter Inne, ett fysiskt kulörcenter som finns hos många återförsäljare. Här presenteras ett urval av noggrant utvalda kulörer för vägg och interiördetaljer, framtagna av Jotuns färgexperter.

Hälsosamma val

Jotun Lady har också tagit hänsyn till hälsoaspekter. Ett framstående exempel på detta är Lady Sensitive, en vägg- och snickerifärg som är godkänd av allergiförbund. Detta gör Lady-serien till ett tryggt val även för personer med känslig hud eller allergier.

Trendsättande och tidlös

Lady-serien är känd för att ligga i framkant när det gäller färgtrender. Samtidigt erbjuder den en bred palett av tidlösa kulörer som passar i alla hem. Från mjuka pasteller och jordnära toner till livfulla och djärva nyanser, finns det en Lady-färg för varje smak och stil.